A korábban a Magyar Sí Szövetség által május 12-re meghirdetett esemény helyett a díjátadóra május 11-én pénteken 15.00 órától kerül sor a Római parton a Hotel Noéban. A rendezvényt nem a Magyar Sí Szövetség szervezi, hanem a “tavalyi kupasorozat szervezői”. A szövetség vezetése nem ismeri a végleges pontszámokat, nem a szövetség vezetése állítja ki az okleveleket és nem a Magyar Sí Szövetség vezetése adja át a díjakat sem.

A körülmények, amik ezt a helyzetet előidézték mostanra talán közismertek. Reméljük, megérti mindenki, hogy a szövetség egyszerűen nem mehetett bele egy óvódás “ki tudja előbbre hozni az átadót” idióta licitbe.

A Magyar Sí Szövetséget továbbra is Bajai András elnök úr vezeti és képviseli. Ezt a tényt a Magyar Olimpiai Bizottság Jogi- és Etikai Bizottsága által meghozott hivatalos döntés is megerősíti. Mindaddig, amíg bármilyen változást a Fővárosi Törvényszék jogerősen be nem jegyez a nyilvántartásába, ez a tény az irányadó, és a valóságban is mindenki eszerint jár el, persze kivéve a szövetség korábbi vezetőit.

Bajai András elnök úr nem vesz részt a rendezvényen, de mivel másik díjátadóra nem kerül sor, aki érdekelt a tavalyi kupasorozatban, annak ott a helye pénteken a Római parton. A gyerekek, a versenyzők miatt megadjuk / adjuk meg a tiszteletet ennek az eseménynek.

Vámos Attila

ügyvezető elnök

Magyar Sí Szövetség​