Tudomásunkra jutott, hogy Miklós Edit és Kapitány Ildikó aláírásával a Magyar Sí Szövetség nevében Közgyűlési meghívót kaptak a Magyar Sí Szövetség tagjai 2018. December 19. 10 órára a Danubius Hotel Arénába.

Tájékoztatom a Tagságot és a Sísport szerelmeseit, hogy a Magyar Sí Szövetség elhatárolódik ettől a minden szempontból törvénytelen eseménytől és kérünk minden Tagot, hogy ne vegyen részt a rendezvényen.

Miklós Edit a Fővárosi Törvényszéknél vezetett közhitelű nyilvántartás szerint nem a Magyar Sí Szövetség jogerősen bejegyzett elnöke.

Tekintettel arra, hogy a 16.Pk.60154/2001/101. számú végzés – mely Miklós Edit bejegyzéséről rendelkezett első fokon, nem jogerősen – ellen fellebbezés került előterjesztésre, így a bejegyző végzés nem jogerős és nem végrehajtható, vagyis Miklós Edit nem a Magyar Sí Szövetség jogerősen bejegyzett elnöke.

A nem jogerősen eszközölt bejegyző végzés végrehajthatatlanságát  a törvény, vagyis a Pp.358.§.-a mondja ki!

Bajai András Tamást viszont a Fővárosi Törvényszék a 16.Pk. 60.154/2001/81. számú határozatával jegyezte be a társadalmi szervezetek nyilvántartásába, mint a Magyar Sí Szövetség Elnökét, mely végzés jogerős és végrehajtható.

 

A 2011. évi CLXXXI. tv. 84. § (1) bek.-re tekintettel a Fővárosi Törvényszék által kiállított hiteles kivonat közhitelűen bizonyítja, hogy Bajai András Tamás a Magyar Sí Szövetség közhitelű nyilvántartás szerinti elnöke, illetve azt is, hogy Miklós Edit nem az.

 

Bajna, 2018. november 23..

 

Tisztelettel:

Bajai András Tamás

– mint a Magyar Sí Szövetség jogerősen bejegyzett elnöke –