Versenynaptár

A kőszegi síugrót hátráltatta sérülése, de első világkupa versenyeinek tapasztalataiból táplálkozik a tavaszi felkészülésekor
Vörös Virágnak kijárt a balszerencséből, de felejthetetlen pillanatok is voltak bőven ebben a szezonben. A világkupában versenyző síugrónk téli versenyeit befejezve összefoglalta a mögötte álló idény történéseit, tanulságait:


„Ez egy nem egyszerű szezon volt számomra. Tavaly nyáron térd sérülés után, 9 hónap kihagyást követően kezdtem el újra ugrani, júliusban. Gyorsan el is ment a nyári szezon, viszonylag kevés edzőugrással. Aztán jött a tél, első havas edzések, versenyek, Világkupák. Sajnos decemberben egy edzőtermi edzésen bokasérülést szenvedtem (szalagszakadást) és ezért 1 hónapot újra ki kellett hagynom a téli szezon elején. Szerencsére nagyon jó kezekbe voltam, Szlovéniában kezeltek. Az itthoni orvosok 6 hét rögzítőt írtak nekem elő, utána gyógytorna megkezdését, viszont én már 6 hét után újra ugrottam. 
Ebben a szezonban vettem részt az első világkupa versenyeimen is. Szoktam a környezetet, versenyhelyzetet a legjobbak között. Az edzéseken lépésről lépésre fejlődtem viszont sajnos nem tudtam a legjobb ugrásaimat hozni ezeken a versenyeken, az edzéseken jobban sikerültek. De ezen dolgozni fogok a jövőben, hogy a legjobbamat tudjam mutatni, 100%-osan magamra tudjak koncentrálni és kizárni a felesleges tényezőket.
Most egy kis pihenő következik, és tavasztól kezdődik az alapozás a nyári szezonra és újult erővel ismét nekivágunk egy újabb szezonnak.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.