Az elnökség döntése alapján az alpesi szakági szövetségi kapitány pozíciót Szepesi Bertold tölti be április 30-ig. A 32 éves szakember az utóbbi években Tóth Zita és Úry Bálint edzőjeként tevékenykedett, de csapatvezetőként több versenyzőt kísért nemzetközi versenyekre, a pekingi téli olimpián is ő segítette két klasszis versenyzőnket.

Nemzetközi szinten 12 év versenyzői tapasztalat és ebből eredő széles kapcsolatrendszer is mögötte áll. Résztvevője volt 5 felnőtt és 6 junior világbajnokságnak, valamint Világ- és Európa Kupa versenyen is rajthoz állt.

„Szepesi Bertoldot a kiirt pályázatra jelentkezők közül, az alpesi bizottság vezetőjének ajánlására választotta meg a Magyar Sí Szövetség elnöksége. Kinevezése fix időre, április 30-ig szól. Eredményes munkát kívánunk neki, melyben a szövetség lehetőségeihez mérten segíti őt" – mondta Dr. Fürstner
József, a Magyar Sí Szövetség elnöke.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.