Két fiatal biatlonosunk a sprint verseny után a szuper sprintben is megmérette magát. Ez a legújabb versenyszáma a biatlonnak, melyet nagyon izgalmas nézni és a versenyzőket is sokkal jobban megpörgeti. A junior IBU Kupában első alkalommal elinduló versenyzőink szuper sprintben nyújtott teljesítményéről Muskatal István írt. 

„A mai versenyt Laura egy kisebb betegség miatt gyengébben teljesítette, de ahogy ígértük a lövő ideje nem lett lassabb. Több hiba csúszott be ezúttal, de véleményem szerint ez a jó út! Dani lécei a mezőny többséghez mérve nem működtek a legideálisabban. A lövészete gyorsabb lett, valamint azt el kell mondani, hogy a hibái nem a sebesség miatt alakultak így. A futásba fokozatosan beletett mindent, a végére pedig rendesen oda tette magát. Véleményem szerint és ő is így értékelte, tudtunk előre lépni versenyzés technikailag. Jelenleg az eredményjelző nem mutatja az igazi teljesítményüket, de bízunk abban, hogy ez sem várat már sokat magára. Kitartóan folytatjuk!”

Bozóki Laura a 102. helyen végzett a kvalifikáció 111 fős mezőnyében.

Szőllős Dániel a 106. lett a 133. induló között szintén a kvalifikációban.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.