A MOB Fair Play bizottsága kedden este tartotta díjátadó gáláját a Városligeti Műjégpálya dísztermében. Gál Ágota biatlon- és sífutó edző is elismerésben részesült.

A 2021-es év MOB Fair Play-díjasai között Gál Ágota a Fair Play a sport szolgálatában diplomát vehette át.

Ágota több mint 40 éve szolgálja a biatlon és sífutás sportágakat, teszi ezt mindig önzetlenül és teljes odaadással. A sportágban nyújtott teljesítményét mi sem jelzi jobban, mint az a puszta tény, hogy a biatlon és sífutás sportágak alapjait több ezer gyermekkel ismertette meg, hosszú éveken keresztül folyamatosan nevelte ki közülük azokat a tehetséges fiatalokat, akik később nemzetközi szinten is megállták a helyüket és vele, mint szakvezetővel együtt az olimpiákon és fesztiválokon vehettek részt.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Gál Ágota munkáját elismerte a MOB Fair Play bizottsága. Lelkesedése sokunk számára példa lehet. Bízunk benne, hogy még sokáig tevékenykedik szeretett sportágában” – mondta Petrahn Barbara, a Magyar Sí Szövetség főtitkára.

A 2021-es Fair Play díjasok listája elérhető a MOB honlapján.

Foto: MOB

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.