Március 9-12. között benépesül a tátralomnici sípálya Szlovákiában, ahol amatőr síversenyt, a Tour’d a Havat rendezik. Már lehet jelentkezni.

Az amatőr síverseny épp úgy szól a felnőttek, mint a gyerekeknek. Népszerűsége abban rejlik, hogy  az amatőrök is profi versenyzőnek érezheti magukat, hiszen csakúgy mint az országos vagy nemzetközi futamokon, a verseny egy elzárt, csak a versenyzők részére fenntartott pályán zajlik. A nevezők szintfelmérőn vesznek részt, majd a tudásszintjüknek megfelelő kategóriában versenyeznek, A verseny időmérő kapunál kezdődik és végződik, a lesiklást videóra veszik, melynek alapján kiértékelik a lesiklást- Így mind a felnőttek, a szülők, a gyerekek pontosabban felmérhetik saját szintjüket, és a továbbiakban ennek megfelelően űzhetik ezt a téli sportot.

Szeretettel várják az indulókat a Magyar Síakadémia és a Budavár Tours Utazási Iroda szervezésében megrendezésre kerülő Tour’d a Havat amatőr síversenyen a Magas-Tátrában!

Versenyigazgató: Klausmann Viktor, a Magyar Síakadémia elnöke

A Tour’d a Havat síverseny programja itt letölthető.

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.