Az alpesi számok helyszínén, Tarvisióban a versenyszámokat át kellett variálniuk a szervezőket az időjárás és a nagyobb mennyiségű friss hó miatt. A pályákat próbálták előkészíteni a futamokra, de a puha hó megnehezítette a versenyzők dolgát. Szepesi Bertold, szövetségi kapitány beszámolója az EYOF első két alpesi száma után:

„Tegnap borzalmas körülmények között rendeztek szlalom versenyt a fiúknak. Valamennyi edző a verseny törlését javasolta, mivel a pályán puha volt a hó és az időjárási körülmények sem kedveztek futamok megrendezésének. A zsűri végül úgy döntött, hogy mégis megtartják a versenyt. Mindhárom srác - Bányai Attila 43. Vass Dániel 56. Szabó-Szélyes Szilárd 65. - leküzdötte magát, és egészen szép eredményekkel.  

Ma már kedvezőbb időjárás fogadott minket. A lányok szlalom versenyének első futamában két sízőnk, Harmati Virág és Körtvélyessy Dóra nem ért célba A másik két lány viszont tovább menetelt: Szeghalmi Fanni 35., Kovács Blanka a 36. helyen zárt a 88 induló között.”

Holnap a lányok számára óriás-műlesiklást rendeznek.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.