Tisztelt Tagszervezeteink! 

A tegnapi napon érkezett az iroda felé egy tájékoztató levél a Magyar Sport Házától, melyben megállási és várakozási tilalmat rendel el a Készenléti Rendőrség május 31-re, a Puskás Arénában megrendezendő UEFA Európa-liga döntő miatt. 

Aki teheti, annak a közösségi közlekedés igénybevételét ajánljuk (M2 -Keleti Pályaudvar megállótól 10 perc séta). A helyismerettel nem rendelkezők részére tájékoztatásul küldünk egy alternatív parkolási lehetőséget, ami ~15 perc sétára van a Magyar Sport Házától: https://goo.gl/maps/nBuPVqEfEDqXL4ML6

Mivel a küldöttgyűlés napján 17:00-tól jelentős forgalomkorlátozásra lehet számítani a környéken, ezért annak érdekében, hogy minél hamarabb lebonyolításra kerüljön az esemény, szeretnénk mindenkit megkérni, hogy időben érkezzen (14:15-től már lehet érkezni, 15:00-kor szeretnénk elkezdeni a küldöttgyűlést)

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.