A 47. helyen végzett Szuper-G-ben szombaton, a vasárnap versenyt törölték a világkupán.
A svájci St. Moritzban folytatódott a női alpesi sízők világkupa sorozata. Pénteken a köd okozta rossz látási viszonyok miatt nem rendezték meg a kombináció gyorsasági számát, így a tervekkel ellentétben nem sikerült edző futamot mennie Miklós Editnek.

Az időjárás megnehezítette a szervezők dolgát szombaton is. A rajtot kénytelenek voltak lejebb vinni, és többször is meg kellett szakítani a szuperóriás-műlesikló futamot a köd és a szél miatt. A 60 fős mezőny legjobbja a svájci Jasmin Flury lett, honfitársa Michelle Gisin végzett a második helyen és a liechtensteini Tina Weirather lépett fel a pódium harmadik helyére.

Lesikló specialista sízőnk, Miklós Edit itt szerezte meg első dobogós helyét 2 évvel ezelőtt, most a rövidebb gyorsasági számban egyelőre a formábahozó céllal indult el. A rajszáma 53-as volt, így nem azok a körülmények fogadták a pályát illetően, mint az élcsoportét. A célba a 42 helyen futott be, végül még öten megelőzték, így a 47. helyen zárt.

A vasárnapi futamot törölték a szervezők az időjárás miatt.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.