A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez.
A pályázatra minden 18. életévét betöltött sportoló jelentkezését várják, aki a tárgyévben és az elmúlt két évben sportága hazai bajnokságán érmet szerzett. 

A 2017-ben újjáalakult Sportszázad a jelentkezők számára kettős életpályát biztosít: a versenysport mellett lehetőséget ad arra, hogy megalapozzák a sport utáni életüket is. A Sportszázadban a legjobb magyar sportolóknak lehetőségük van arra, hogy nemcsak a pályán, hanem a Magyar Honvédség keretei között is szolgálják hazájukat. A Sportszázad az egész országban jelen van, így a sportolók a csatlakozás után is az eddig megszokott lakóhelyükön és egyesületükben folytathatják sportpályafutásukat.

A 2. Sportszázad pályázati felhívás itt érhető el

Pályázni 2023. november 30-ig lehet.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.