A sífutás a parakajakosok felkészítésében is nagy segítséget jelent, míg a biatlon az egyik legérdekesebb sportág, mely a sífutást és a lövészetet gyúrja össze. Ezekre is ráirányította a figyelmet legutóbbi adásában az M4 Sport Szabadidő Magazinja.

Újra divatba jött a kajakosoknál a sífutás, mely remek téli kiegészítő sportnak bizonyult. Ezen felbuzdulva a parakajakos edző, Pruzsina István kigondolta, hogyan lehetne tanítványai esetében is beiktatni az edzések közé. Ebben a Vasas Síszakosztálya volt a segítségére. Az M4 Sport Szabadidő Magazinjának stábja elkísérte az edzőt és paralimpiai, világ- ás európabajnok parakajakos versenyzőjét, Kiss Péter Pált a Normafa sífutópályájára.

4:15-től.

A stáb felkereste a Vasas Síszakosztályát is. Holló Mátyás edző mesélte el, hogyan lehet összehangolni a sífutást a lövészettel, mitől olyan vonzó ez a sportág egy gyermek számára, és ismertette a biatlon versenyszámokat is.

11:40-től

https://mediaklikk.hu/video/szabadido-6-resz-2/

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.