Február 10-én rendezték meg Donovalyban a 32. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokságot. A jó hangulatú, családias verseny elsődleges célja a sportág népszerűsítése. A versenyen a 2007-2019. között született gyerekek indulhattak, akik családjukkal vagy síiskolában síelnek.

A szervezőkkel volt a szerencse is, mivel esős időt jelzett a meteorológia, és ez a jóslat részben be is igazolódott, de a verseny kezdési időpontjára már elállt az eső, és mind a 105 nevező rajtba állhatott.

A korosztályos győzteseknek 26 kupát, a dobogósoknak 78 érmet osztottak ki az idei Head Kupán. A díjakat Tóth Etre, a Head magyarországi képviselője, Soňa Jelínová, a Szlovák Turisztikai Képviselet budapesti vezetője, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium képviseletében Dr. Gór-Nagy Miklós vízilabdázó világbajnok, sportdiplomata adta át.

Az eredmények itt megtekinthetők!

A versenyen a 32 év alatt már csaknem 10 ezer, 4-16 éves gyermek vett részt, közülük több, ma már nemzetközileg is elismert sportoló. Az idei megmérettetésen a legifjabb induló 5 éves volt.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.