A Sífutó Szabad Stílusú Tömegrajtos Országos Bajnokságot a Palóc Ringen rendezte meg a Magyar Sí Szövetség április 5-én. A felnőtt férfi versenyzők között az országos bajnok Kónya Ádám lett. Szőcs Emőke északi szakágvezető beszámolója. Szőcs Emőke északi szakágvezető beszámolója.

„A bajnokságot idén sírollerrel tudtuk megrendezni, miután sem a hazai, sem a külföldi pályák, ahol a korábbi OB-ket rendeztük nem tudták fogadni a versenyt a hóhiány miatt. De az északi szakág úgy döntött, hogy mindenképp megtartjuk a bajnokságot, hiszen ez fontos. A Palóc Ring volt a helyszín, ahol a verseny rendben lezajlott, jó időjárási viszonyok között, kellemes közegben. Az OB-n az ifi I.  és II., a junior, a felnőtt és a Master kategóriákban álltak rajthoz az indulók. A serdülő és gyermek kategória sportolóinak decemberben rendezünk OB-t majd, remélhetőleg havon.

A jövő hétvégén a Magyar Biatlon Kispuskás Országos Bajnoksággal folytatjuk a versenyzést Osrblie-ben, Szlovákiában.

A sífutó OB eredményi itt elérhetőek.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.