Évtizedeken át síedzőként, síoktatóként, síiskola vezetőként tevékenykedett, a Külkereskedelmi Sport Clubban kezdte síedzői pályáját, majd 1986-ban a Külker SC síszakosztályában egy síiskola létrehozása mellett döntöttek, melynek 13 éven át volt a vezetője. 1993 óta Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság elnevezéssel szervez minden évben síversenyt amatőr gyermekek számára,

10 évvel ezelőtt tette nyilvánossá felhívását, melyben összefogásra buzdította a hazai szabadidős sísportban érdekelt feleket azzal a céllal, hogy összefogva erősebb fellépéssel képviseljék a sísportot a döntéshozók felé. Ezt 15 szervezettel alapította meg a Chernel István Sí Klasztert és lett az elnöke. Az idén 10 éves klaszter munkájához azóta több szervezet és sípálya is csatlakozott. Mindenkor szívügye a sísport fejlődésének elősegítése.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.