Két magyar síugró, Vörös Virág és Molnár Flórián képviselte az országot a nemzetközi világversenyeken az elmúlt szezonban.

Molnár Flórián 17 évesen a felnőtt világbajnokságon szerepelhetett a példaképeivel együtt, ami nagy élmény volt számára. Ezen kívül eljutott az Amerikai Egyesült Államokba, sikerült kvalifikálnia magát a Continental Cup versenyekre és a 2020-as ifjúsági téli olimpiára.

A vele készült interjúban arról is mesélt a Hét Nap újságírójának, hogy miért kezdte el kisgyermekként a síugrást, és hogyan készült fel a versenyidényre.

Vörös Virág is szépen helyt állt, bár szeretett volna előkelőbb helyezéseket elérni, de a következő szezonban azért harcol, hogy szerepelhessen és minél több pontot gyűjthessen a világkupába. Távolabbi terve, hogy a pekingi téli olimpián ugorhasson.

Síugrónk a cikkben arról is beszélt, hogy milyen edzésmunkát végez a siker érdekében.

A kőszegi sízők felkészülését a következő szezonban is a szlovén Vasja Bajc irányítja. 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.