A Nemzetközi Síszövetség (FIS) elismerő cikket jelentetett meg a magyar FreeRide Clubról. Az egyesület a gyerekek számára szervezett síprogramjainak évről-évre történő bővítésével érdemelte ki a FIS dicsérő szavait.

A cikkben többek között kiemelik, hogy a Székely Zoltán vezette FreeRide Club olyan szervezet, amelynek célja, hogy a téli sportokkal ismertesse meg, és szerezzen élményt a gyerekeknek. A klub 2016 októberében csatlakozott a FIS SnowKidz programjához, és gyorsan megvalósította első síeseményeit. A 2016-os szezonban három rendezvényt bonyolítottak le az eplényi síarénában. Aztán az első sikereken felbuzdulva a klub a következő szezonban már öt eseményre bővítette eseményeinek sorát, melyeket Eplényen kívül ausztriai síterepekre is elvitt. 
A FreeRide Club a 2019/2020-as szezonra már hat rendezvényt tervez.

Székely Zoltán a klub elnöke elmondta: „A FreeRide Club 10 évvel ezelőtt jött létre azzal a céllal, hogy népszerűsítse a téli sportokat Magyarországon. Az alapítók egykori síversenyzők és magasan képzett síoktatók, akik egy lelkes közösség kialakításán dolgoznak. Mottónk: kaland - élmény - közösség. "

A FIS honlapján megjelent teljes cikk itt érhető el

Az alábbi linkre kattintva a FreeRide Club események teljes listája érhető el

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.