A szombati versenynapon sprintben mérették meg magukat a nyári biatlon világbajnokág indulói a fehéroroszországi Minsk Raubichi pályán. Először a juniorok futamait rendezték, ahol is Gyallai Soma a 44. helyen végzett a 62 fős mezőnyben. A lányoknál Pónya Sára állt rajthoz, és a 43. helyen zárt.

Majd a felnőttek versenyeztek. A két férfi biatlonosunk, Panyik Dávid és Büki Ádám is helytállt, a 42. és a 43. helyen végeztek. 

"Ma is ügyesek voltunk. Különösen jól teljesített lövészetben ma a csapat. Örülünk a teljesítménynek, de még nagyon sok munka vár ránk. Ez a mai eredmény azonban egy jó visszajelzés, hogy jól haladtunk, és a munkánk eredményes.
Bíztam bennük, és azt reméltem, hogy ők is elhiszik, hogy meg tudják csinálni" - mondta Szőcs Emőke, szövetségi kapitány a második versenynap magyar teljesítményeiről.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.