A Fővárosi Törvényszék szeptember 11-i végzése alapján immár hivatalosan is ő a síszövetség elnöke.
 A 2014-es szocsi téli olimpián lesiklásban hetedik versenyzőből lett sportvezető sajtótájékoztatóján jelezte, a végzés alapján Gótzy Antal az MSíSz alelnöke és Kapitány Ildikó a főtitkára, a jogerős döntés az április 15-i közgyűlésig visszamenőleges hatályú.

„A magyar sísport egy hat hónapos sérülésen ment keresztül. Nem volt könnyű ez az időszak, mert a szakmai munka akadályoztatva volt, mindenhonnan ki voltunk zárva, az elnökség azonban ilyen körülmények között is megpróbált dolgozni” – mondta Miklós Edit, aki szerint az elmúlt időszakot a sportolók sínylették meg a legjobban, mert nem tudtak megfelelően felkészülni.

A sportvezető elmondta, hogy az edzőkkel közösen fognak összeállítani egy szakmai programot, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar versenyzők jól tudjanak teljesíteni a közelgő ifjúsági és felnőtt világbajnokságokon, valamint a jövő februárban, Szarajevóban sorra kerülő téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.