Eddigi legeredményesebb versenyén van túl Vörös Virág, aki a síugró világkupa-sorozat ljubnói állomásán a 25 helyet szerezte meg. 

A péntekre tervezett kvalifikációt lefújták az erős szél miatt, ezért csak vasárnap a verseny előtt rendezték meg. Síugrónk a 63 fős mezőnyből könnyedén a továbbjutó legjobb 40 közé került 83 méteres ugrásával. 

A szél nem kedvezett számára a folytatásban, de így is 80,5 méteres ugrással 28. helyen biztosította a helyét a második sorozatban. A folytytásban 84,5 méterig repül, melynek köszönhetően két helyet javítva holtversenyben a kínai Li Xueyaoval a 25. helyen zárt, mely pályafutása eddigi legjobb teljesítménye. Pontjainak számát ma újabb 6 VK-ponttal szaporította, mellyel a világkupa pontlistáján a 39 helyre ugrott fel.

" Nagyon örülök hiszen megint javítottam az egyéni legjobb eredményemen. Nagyszerű érzés ilyen szoros versenyben helyt állni. A széllel ismét nem volt szerencsém, de hát ezt már kezdem megszokni, hogy mindig hátszelem van" - nyilatkozta Vörös Virág.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.