Versenynaptár

Tisztelt Címzettek!

Felhívjuk a egyesületi vezetők, edzők és versenyzők figyelmét, hogy az új koronavírus terjedésére tekintettel a Murau-i Dockyard Havas Szezonzáró versenyen való részvétel szabályait az alábbiakkal egészítjük ki, illetve következő intézkedéseket hozzuk:

- A versenyen nem vehet részt, és a rendezvénytől tartsa távol magát, aki az elmúlt 14 napban fertőzött területen tartózkodott, vagy onnan érkező személyekkel kapcsolatban volt! Ez vonatkozik a versenyzők kísérőire is! A fertőzöttnek minősített területek a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirus honlapon megtalálhatók.

- A „kézfogás mentes" politikát követjük. Az üdvözléseknél, gratulációknál mellőzzük a személyes érintkezést, ez vonatkozik a rendezőkre, de a versenyzők, kísérők egymás közötti magatartására is.

- A meghirdetett zárt téri programokat töröltük (vacsora és esti party) a hivatalos programból. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy mérlegeljék, hogy saját felelőségükre milyen szórakozóhelyeket illetve közösségi helyszíneket látogatnak meg.

- A versenyen kizárólag magyar állampolgárok indulhatnak (nem nemzetközi verseny).

- A verseny során nyitott lift használata biztosított (ülős lift)!

- A mosdókban fokozott takarítás, fertőtlenítés lesz, és ki lesz helyezve fertőtlenítő szappan.

- Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az általános higiéniai szabályokat fokozottan tartsák be (megfelelő kézmosás, papírzsebkendő használat, stb….), ezt a rendezvényt megelőzően, a kiutazás során és a helyszínen is kövessék.

- Az osztrák hatóságok azt kérik, hogy amennyiben valaki Ausztriában tartózkodva a koronavírus tüneteit véli magán érzékelni, ne menjen orvoshoz, kórházba hanem rögtön hívja fel a 0-24 óráig elérhető 1450-es vagy 0800 555 621-es telefonszámot és ezen keresztül kérjen segítséget.

A vírussal kapcsolatos további fejleményeket nyomon követjük, és amennyiben a helyzet változik, a megfelelő intézkedéseket meghozzuk.

A Marosport, Alpesi Club és Körtve HVSE megbízásából,

Szentgyörgyi Zoltán

Főtitkár
Magyar Sí Szövetség

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.