Síoktatóként szeretné siket társait tanítani Tulcsik Melinda. A Téli Siketlimpián többször is induló és érmet szerző hallássérült alpesi sízőnk számára ugyanúgy fontos marad a testedzés, de felhagy a rendszeres versenyzéssel, és már csak saját kedvteléseként áll rajthoz. Melinda a következőket nyilatkozta az utóbbi hetek történéseiről és a céljairól:

- Az utóbbi hónapokban a koronavírus időszak alatt nem éreztem, hogy karanténos voltam, mert nap mint nap biciklivel jártam be dolgozni. Hétvégén pedig kint voltam a szabadban. Majdnem mindennap sportoltam. Bár a versenysport háttérbe szorul az életemben, de hobbiból fogok versenyezni továbbra is. A legnehezebb döntést hoztam meg... Egyébként eddig is volt, hogy síoktatóként dolgoztam. Ebből tudtam finanszírozni az extra edzőtermi felkészüléseimet. Felnőtteket és a gyerekeket is tanítok síelni, de a főállásom miatt csak hétvégenként tudom vállalni az oktatásukat itthon vagy külföldön.

Melindának sok sikert kívánunk síoktatói munkájához!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.