Márciusi sérülését követően műtét, majd hosszú rehabilitációs időszak következett Virág számára. A felépülés és az edzéssprogram a terv szerint sikerült, így következhetett az szezonbeli első világkupa versenyen kőszegi síugrónk számára Ramsauban. A 62 induló között a 28-as rajtszámmal vágott neki a pénteki kvalifikációnak, ahonnan 40-en kerültek a szombati főverseny mezőnyébe. Virág 63 méteres ugrásával a 61, helyen végzett, de nem csügged, hiszen több mint 9 hónap esett ki számára sérülése miatt:

„Jó volt újra versenyezni, találkozni a többiekkel, persze a távolságot tartva. A formám még nem az igazi, de azt hiszem, ez érthető a műtét és ennyi kihagyás után. Dolgozni fogok tovább, egyelőre ennyit tehetek” – mondta a verseny után Vörös Virág, akinek sok sikert kvánunk a folytatáshoz!

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.