Az idei tanév Sífutó Diákolimpiát a Magyar Sí Szövetség március 10-én rendezi a Mátraszentistváni Síparkban. A Covid helyzetre való tekintettel a versenyt a szigorú szabályok betartása mellett bonyolítjuk le.

A versenykiírás melléklete a Magyar Diáksport Szövetség Diákolimpiára vonatkozó, "Koronavírussal kapcsolatos óvintézkedéseK" dokumentum, az abban megfogalmazottakat minden részvevőnek be kell tartania. Továbbá a rendező által közzétett szabályokat is mindenkinek be kell tartani.

 A  kijárási korlátozás utáni időszakra eső (20:00 óra utáni) zökkenőmentes hazautazás érdekében a regisztrációnál valamennyi részvevő megkapja a Magyar Sí Szövetség hivatalos igazolását ehhez.

VERSENYKIÍRÁS ÉS A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS ÓVINTÉZKEDÉSEK

A SÍFUTÓ DIÁKOLIMPIÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Sífutó Diákolimpia program

Sífutó Diákolimpia 1-3 KCS rajtlista

Sífutó Diákolimpia 4-6 KCS rajtlista

Kérjük, hogy tartsa be mindenki az óvintézkedéseket és a szabályokat, mert csak abban az esetben tudunk versenyt rendezni, ha mindenki betartja az előírásokat! 

A nevezések listája itt elérhető.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.