A versenyszezonnak lassan vége, de a síszövetség továbbra is lendületben.

Dr. Fürstner József a Magyar Sí Szövetség elnöke a liechtensteini után a Svájci Szövetség otthonában járt, Muriban.

 “Megtisztelő számomra, hogy megkeresésünkre nem csak Bernhard Aregger a Swiss Ski főtitkára fogadott, hanem négy igazgató is jelen volt a svájci szövetségnél tett látogatásomkor. Sőt, Urs Lehmannal, a szövetség elnökével is találkozhattam. Fantasztikusan érdekes és hasznos volt ezektől a világszínvonalú szakemberektől hallani, hogy hogyan is működik egy ilyen professzionális és rendkívül eredményes szervezet” – mesélte tapasztalatait Dr. Fürstner József. 

“Jó volt szembesülni azzal, hogy barátsággal és értő figyelemmel hallgatták elképzeléseinket a szövetségeink közötti sport-együttműködés kiterjesztésének jövőbeni lehetőségeiről, valamint Magyarország érdeklődését az OPA -ba, vagyis az alpesi országok szervezetébe való belépése iránt. Az a törekvésünk, hogy minél több nemzeti szövetséggel fejlesszük a kétoldalú kapcsolatot, mert nem csak a nagyoktól, de mindenkitől tudunk mit tanulni” - tette hozzá az elnök.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.