Egyre közelebb került a teljes felépülés Pál Krisztián számára. Alpesi sízőnk március végén a liechtensteini Malbunban rendezett Magyar Nemzetközi FIS Alpesi Síversenyen törte el a sípcsontját, miután a lécével beakadt az egyik kapuba, és elesett. A műtétet követően gyorsan lábra állt, de a rehabilitációs tervet betartva a korábbi intenzív edzésmunkához csak fokozatosan térhet vissza.

Krisztán beszámolt arról, hol tart a rehabilitációban, és hogy mikorra tervezi az első havas edzéseit.

„A felépülés még folyamatban van, minden nap edzek, most már tudok biciklizni, és az időjárás is javult, úgyhogy lassan elkezdhetek minden fajta edzést, ami szükséges a felépüléshez és a sporthoz való folytatáshoz. Hogyha minden jól halad, már ott leszek az augusztus végén megrendezésre kerülő havas edzőtáboron. Minden nap keményen dolgozom azon, hogy visszaszerezzem a régi formámat. Körülbelül 2 hetente eljárok fiziko-terapeutához, aki folyamatosan nehezebb és nehezebb gyakorlatokat ad. Vannak még olyan edzések, amelyek egyelőre nem engedélyezettek a jelenlegi kondíciómmal, ez a futás (de kocogás már megy), és a különböző ugrálások, ahol a lábat egyszerre nagy pillanatnyi erőltetést éri. Viszont nemsokára már ezek is menni fognak. Most kaptuk ki a nyári szünetet, a leckék be vannak pótolva, a jegyeket megszereztem, úgyhogy most már minden figyelmem mehet a rehabilitációra. Mindent meg teszek azért, hogy már augusztusban elkezdjem a havas edzéseket a lehető legjobb formában. Kicsit nehezebb lesz a többiekhez viszonyítva, akik már 2 havas edzőtáboron túl vannak, de reménykedem, hogy a sok munka és kitartás meghozza majd a gyümölcsét. A lényeg, hogy jól vagyok, napról napra erősebben.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.