Július 10-én, szombaton került sor a Magyar Síroller Kupa 1. fordulójára a szlovákiai Látkán (Látky). A Szlovák Síszövetséggel együttműködve az idei évben a Magyar Kupa első két fordulója a Szlovák Síroller Kupával megegyezik. Így izgalmasabb versenyeket láthatunk, és magyar versenyzőinknek is lehetőséget biztosít a nemzetközi összevetésre. A hazai mezőnyből a VASAS SC sportolói képviselték a magyar színeket.

Először az ifjúságiak 8 kilométeres versenyét rendezték, ahol Holló Martin kiváló versenyzéssel a 2. helyen végzett. Bozóki Laura a lányok mezőnyében pedig az 5. helyet szerezte meg.

A fiatalok után a felnőttek álltak a rajtvonalhoz. Némi meglepetésre a szervezők 45 perccel korábbra tették a start időpontját, így versenyzőink lényegében bemelegítés nélkül rajtoltak. A meleg próbára tette sífutóinkat a 24 kilométeres pályán, ennek ellenére jó eredmények születtek. Lágler Kristóf a 4., Tagscherer Imre az 5., Mile Lajos a 6. helyen végzett. Sajnáljuk, hogy válogatott sportolóink nem tudtak élni a lehetőséggel, egyedül Lágler Kristóf vett részt a versenyen.

 

 

 

 

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.