Olimpikonjaink gőzerővel készülnek a téli olimpiára, melyre január 30-án, vasárnap utaznak ki. Az alpesi sízőket a férfiaknál Kékesi Márton, a DVTK sportolója képviseli majd Pekingben. Ennek alkalmából rendezett sajtótájékoztatót a miskolci klub, ahol a síszövetség főtitkára, Petrahn Barbara is köszöntötte a jelenlévőket és a következőket mondta:

„A Magyar Sí Szövetség delegálja a második legnagyobb kontingenst, ami a versenyzői létszámot illeti. Öröm számunkra, hogy négy síző is képviselheti a magyar színeket az olimpián. A szövetség nem tesz semmilyen terhet a versenyzőkre az elvárások szempontjából, szeretnénk, ha mindenki élvezné a versenyeit és a legjobbat hozná ki magából. Mivel a versenyszámok helyszínein nem lesznek nézők, arra buzdítok mindenkit, hogy a közösségi média felületein szurkoljanak minden magyar versenyzőnek”.

A sajtótájékoztató videófelvétele itt elérhető.

 
A pekingi téli olimpia február 4-én kezdődik.

A képen Dr. Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, Szabó Tamás, a DVTK főtitkára, Petrahn Barbara, a Magyar Sí Szövetség főtitkára és Kékesi Márton, olimpikon szerepel.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.