A Magyar Sí Szövetség évi rendes küldöttgyűlését tartotta az Ibis Budapest Castle Hill Hotelben, Budapesten.

Töretlen az egység és a lendület a síszövetségben, erről tanúskodott a hétfői küldöttgyűlés is, ahol elhangzott, hogy a Covid és az ukrán háború hatásai ellenére egyre jobban teljesít a magyar sísport.

Elsőként a szövetség elnöke, Dr. Fürstner József köszöntötte a résztvevőket, kiemelve a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatóját, Dr. Bartha Csabát, és méltatta a visszavonult vezetőségi tagok, Dávid Ilona és Mile Lajos munkáját

A 11 napirend pont közül elsőként az alelnök, majd az új elnökségi tag megválasztása következett.

Az egyéb irányú teendőinek megszaporodására való tekintettel néhány hete alelnöki tisztségéből visszavonult Dávid Ilona. Megüresedett posztjára Illést Tamást jelölték, akit egyhangúlag, tartózkodás és ellenszavazat nélkül választottak meg a küldöttek. Az eredményes üzletember, több vállalatot vezet, korábbi autóversenyző, műrepülő pilóta, és szenvedélyes síelő.

A küldöttgyűlés szintén egyhangúlag választott meg elnökségi tagnak Mikó Gergelyt, a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény igazgatóját.

Illés Tamás és Mikó Gergely személyében lendületes, motivált és nagy formátumú sportvezetőkkel gazdagodott a szövetség vezetősége.

A küldöttgyűlésen a továbbiakban is számos fontos határozat született, a küldöttek valamennyi napirendi pontot nagy egyetértésben elfogadták, köztük a 2021. évi mérleget és beszámolót, illetve a 2022. évi szövetségi költségvetést is.

Megható pillanata volt a rendezvénynek, amikor megemlékeztünk a nem régiben elhunyt Szabó Zoltánról.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.