Magyar Sí Szövetség
Hírek

Miklós Edit kiállt a síszövetség vezetése mellett

Budapest, 2017. július 6. - Kétszeres világkupa dobogós sízőnk sérülés utáni rehabilitációs időszakát követően erőnléti tréningeket végez, és várhatóan augusztusban kezdi meg a havas edzéseket. Miklós Edit a Magyar Sí Szövetség közelgő tisztújító közgyűlése előtt kiállt a jelenlegi vezetés mellett.

 A tervek szerint halad legeredményesebb magyar sízőnk, Miklós Edit olimpiai felkészülése, így augusztusban ismét sílécre állhat - hangzott el olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnk budapesti sajtótájékoztatóján. 

Miklós Edit az elnökválasztás előtt álló síszövetségi ügyek kapcsán elmondta, felkészülését nem befolyásolják a történtek, de elszomorítja, hogy azokat támadják, akik őt személy szerint nagyban segítették, egyúttal olyan programot dolgoztak ki, amely nemzetközi színvonalú. Mint mondta, a fiatal versenyzők a meglévő struktúrának köszönhetően jobb eredményeket érnek el, mint ő ugyanebben az életkorában.
A Szőllős Barnabást, Szőllős Benjámint és Szőllős Noát érintő eltiltásra reagálva újságírói kérdésre elmondta, hogy ez egy folyamatban levő ügy, ami ellen a köznépet uszítják.
„Ha én is képes vagyok elmenni sportorvosira, más is legyen képes rá. Mi sportolók tisztességesen akarunk eredményt elérni, nem pedig csalással. A gond nem az, hogy nem volt sportorvosijuk, hanem hogy úgy tettek, mintha lett volna” – mondta újságírói kérdésre Miklós Edit.
A sajtótájékoztató teljes videója elérhető Miklós Edit hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/miklosedit88/videos/

« Március 2018 »
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31