Magyar Sí Szövetség
Hivatalos közlemények

Meghívó Alpesi Bizottsági ülésre

Tisztelt Sporttársak,

Ezúton érteítek mindenkit, hogy a soron következő Alpesi Bizottsági ülés
2017. október 09-én 10:00-kor lesz a Magyar Sí Szövetség irodájában.

Napirendi pontok:

1., Magyar Kupa versenykiírás
2., Alpesi szabályok
3., Válogtási és Olimpiai Válogtási irányelvek
4., Alpesi Bizottság vezetőjének megerősítése
4., Egyebek

Megjelenésetekre feltétlenül számítok!

Üdvözlettel: Gótzy Antal

P.S.:

A Magyar Kupa versenykiírással kapcsolatban Székely Zoltán a Frreeride Club vezetője tett módosító javaslatokat, amelyeket ezennel elküldök mindenkinek. Egyúttal arra szeretnék kérni mindenkit, amennyiben van a kiírással kapcsolatos észrevétele írja meg a szövetség e-mail címére „MK versenykiírás” javaslat megjelöléssel.
1) a MK bizottság tagjai a kupasorozatban aktívan részt vevő egyesületek képviselői legyenek - nagy valószínűséggel ezen személyeknek a legfontosabb a MK sorozat léte és alakulása, továbbá ezen személyek nagy eséllyel részt is vesznek az egyes futamokon és elsőkézből tudnak informálódni későbbi vitás kérdés esetén
2) legyen korlátozva az egy szezonban megrendezhető MK futamok száma korosztályonként U6 és U8-as korosztály max. 4 futam fölötte pedig max. 8 futamot javaslok
3) A MK sorozatra jelentkezett versenyek (klubok) versenyrendezési lehetősége kérem hogy objektíven kerüljön elbírálásra! Ennek legegyszerűbb módja ha a futamok rendezési jogáról az egyesületek döntenek szavazással az elöző évben megszerzett MK pontok alapján birtokolt szavazati erővel! (tehát azoknak az egyesületeknek legyen nagyobb szavazati joga akik aktívan részt vesznek a sorozatban) - szerintem aki versenyt rendez az szolgáltat, és elsődlegesen a versenyzőknek tartozik megfeleléssel, tehát az elöző pontra visszautalva ha többen szeretnének versenyt rendezni, vagy többen szeretnének azonos időpontban versenyt rendezni akkor úgy fair ha a résztvevőket, kvázi versenyzőket és rajtuk keresztül a klubokkat kérdezzük meg hogy mikor és hol szeretnének versenyezni.
4) Kérem hogy azok a versenyek amelyeket egymás utáni két évben nem sikerült megrendezni ne kerülhessenek be a sorozatba! (Van olyan hogy rosszul jön ki egy év és nem sikerül a tervezett verseny rendezés, de ezt követően én mindent megtennék hogy a következő évben ez bármi áron sikerüljön. Aki nem igy gondolkozik az sztem színvonaltalan a sorozathoz és alkalmatlan a versenyrendezésre.
5) legyen egy egységes on-line elérhető rendszere a szövetségnek az igazolt versenyzőkről - sajnos többször tapasztaltuk, hogy elírásra került a gyerekek neve, születési dátuma, kategória besorolása... Ez mind kivédhető lenne egy egységes rendszerrel ahol minden versenyző elérhető, az alap adataival együtt és nem okozna nehézséget a versenyrendezőknek az oklevél helyes kitöltése vagy az érvényes sportorvosi leelenőrzése.

6) legalább U6, U8, U10 és U12 -es korosztályban minden induló legyen kihirdetve az eredményhirdetésen és kapjon oklevelet a helyszínen!
7) Legyen szabályozva, hogy mindazon felnőtt személyek akik nem képesek káromkodás nélkül levezeteni egy eredményhirdetést ne beszéljenek - persze ezt így nehéz szabályozni de a versenyrendezési szerzősdésbe bekerülhetne hogy a klub a következő évben nem rendezhet versenyt akinél ilyen elöfordul
8) A versenyrendezési szerződésbe kérem hogy kerüljön be, hogy amennyiben a szövetség igazoltan nem vállalja az abban foglaltakat akkor a versenyrendezési díjat visszatériti az adott klubnak. (Persze a legjobb lenne ha a szövetség nyújtana támogatást a versenyt rendező klubok részére..)

« Január 2018 »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31