Versenynaptár

A kőszegi síugró a 23. helyen végzett a vasárnapi GP versenyen, és ezzel pályafutása első pontjait gyűjtötte be a Grand Prix sorozatban, a csehországi Frenstatban.

„A szél viszonyok nem alakultak szerencsésen az első forduló folyamán, így kedvezőtlen körülmények között kellett ugrania. Majd a második fordulóban kisebb hiba csúszott be az ugrásnál. Nagyobb szerencsével könnyen a top 15-be kerülhetett volna. Mindenesetre ez is remek teljesítmény Vörös Virágtól, aki a legjobb eredményét érte el, és az első GP pontjait szerezte meg.” – nyilatkozat Virág edzője, Vasja Bajc.

"A Nyári Világ Kupa utolsó állomásán sikerült először a 40-be kvalifikálnom, majd a legjobb 30 közé kerülnöm a versenyen, ami már pontokat ér! 23.helyen végeztem. Összességében azt mondhatom, hogy elégedett vagyok a hétvégével, hiszen végre sikerült a pontszerzők közé kerülnöm. Egy picit azért jobban is sikerülhetett volna, elrontottam a második ugrásnál az érkezést, ezért nem kaptam elég jó stíluspontokat. Ettől eltekintve azért boldog vagyok, nagyszerű érzés látni, hogy a kemény munka és kitartás kifizetődő. Ez az eredmény az eddigi pályafutásom legjobbja" - értékelte teljesítményét Vörös Virág a Grand Prix-n elért pontszerző helyezése után.

A Grand Prix ugyanolyan erősségű versenysorozat, mint a világkupa, ezért ez az eredmény bizakodásra ad okot síugrónk soron következő GP és világkupa versenye előtt.

 

VIRÁG PONTSZERZŐ UGRÁSA VIDEÓ

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.