A litvániai Druskininka Síarénában készülhettek a serdülő válogatott tagjai. Ez a fedett sípálya-rendszer nagyszerű lehetőségeket nyújt elsősorban műlesikló edzésekhez. Kőkemény pályán edzhettek a gyerekek Vági Zoltán edző vezetésével: 

" Augusztus 25-én utaztunk ki az 1300 km-re található síarénába, és négy napot tréningeztünk, pénteken megyünk haza. A fedett pálya előnyei, hogy laboratóriumi körülmények vannak -5 fok, kőkemény jég a pálya, olyan versenyzők is edzenek itt, mint a szlovák Petra Vlhova vagy éppen a brit Dave Ryding. Napi két edzéshez kétszer kell élezni, és egy edzésen egy versenyző két pár sít használ el. Jók voltak az edzések, ez a négy nap is sokat számított a felkészülésben. Ami legjobban igénybe vette a szervezetet, mikor kijöttél a -5 fokból a +31 fokba" - osztotta meg az élményeket Vági Zoltán.

Képek

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.