A BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítvány idén immár hetedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíjpályázatát, amelyre 2020. január 15-ig várják a jelentkezéseket. Az alapítvány emellett 2020-tól elindítja ösztöndíjasai számára a BOM Karrierprogramot is, aminek célja, hogy segítséget nyújtson a fiatalok sportkarrierjének mentorálásában. 

A pályázat benyújtásának feltételei:

  • olimpiai, vagy paralimpiai sportágban szerepel és a saját sportági szakszövetsége együttműködési megállapodást köt a „BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvánnyal;
  • olimpiai, vagy paralimpiai kerettag vagy a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül;
  • közép-, vagy felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) vagy iskolarendszeren kívüli, közoktatási intézmény vagy akkreditált, nem állami fenntartású intézmény által nyújtott tandíjköteles oktatásban, illetve képzésben vesz részt.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2020. január 15. 

A pályázat benyújtásának módja: a pályázatot kizárólag postai úton várjuk a 1535 Budapest Pf. 769 címre. 

A pályázati anyagok letölthetők innen! 

További információk a BOM Alapítvány weboldalán találhatók: www.bomalapitvany.hu

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.