A korona-vírus járvány miatt kialakult helyzetben is szorgalmasan végzi az edzésmunkát serdülő csapatunk Vági Zoltán szövetségi edző irányítása alatt. A közös tréningek idén nem a megszokott módon folynak egy edzőteremben vagy egy sípályán, hanem otthon. A közvetlen irányítás pedig a virtuális térbe került át áprilistól. A fiatalok már nagyon várják, hogy újra lécet csatolhassanak.

 „A serdülő szövetségi program résztvevői április elején kezdték el a felkészülést otthoni edzésekkel. A csapat tagjai az országban szétágazva élnek, Budapest, Sopron sőt Erdélyben is. Az online edzések “kötelezettsége” ebben a helyzetben - rosszban a jó - még jót is tettek a csapatnak. Ez oknál fogva sajnos a vidéki enyhítések nem befolyásolják a munkát. Ami nagyon hiányzik, hogy az alapozó edzéseken belül egy-egy hétvégén például közösen bringázzunk egy nagyot. Reméljük, minél hamarabb eljön a közös edzés napja, mert május 29-én Ausztriában már nyit egy gleccser, és akkor irány a pálya! Legalábbis reméljük! A tervek szerint az iskola befejezése után, júniusra szerveznénk az első havas edzéseket” - mondta Vági Zoltán.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.