A mai napon a lányoknak 5 km, a fiúknak 10 km szabad stílusú versenyt rendeztek. -24 fokra ébredtünk, így várható volt, hogy a bemelegítés és az izmok, illetve végtagok melegen tartása lesz a legnagyobb kihívás. Mindkét lány elmondása szerint a combjuk fázott a futam alatt, ez később látszott minden versenyzőn az öltözőben is...

Vivien teljesített a legjobban a magyarok közül, maga mögé utasítva a litván és török versenyzőket is. Nóra és Máté sajnos az eredménylista végén zárták ezt a napot. Egyik legnehezebb versenypályán teljesítettek, erős mezőnyben, és nagyon kellemetlen hidegben. Keményebb edzésmunkával, nagyobb tapasztalattal és sérülés mentesen lehetett volna kicsit jobb is ez, de örülünk, hogy van néhány olyan lelkes fiatal sportolónk, aki vállalja a versenyzést annak érdekében is, hogy 2020-ban lehessenek sífutóink a YOG-on, Lausanne-ban.

Szerző: Simon Ágnes 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.